Echipamente de protecţia muncii

Sunt 34 produse.

Se afișează 1-12 din 34 produs(e)

ECHIPAMENTE PROTECTIA  MUNCII.

ECHIPAMENTUL individual de protecție este o unitate sau echipament destinat purtarii sau menținerii de catre un utilizator,pentru protecția impotriva unuia sau mai multor riscuri care pot influența siguranța sau sanatatea utilizatorului.

             Echipamentul individual de protecție este un concept destul de larg,nu este destinat doar protecției angajaților la stațiile de lucru ale acestora,de asemenea,se aplica și utilizarilor care nu sunt legate de munca,de exemplu sport sau agrement.Poate include de exemplu(acesorii care asigura vizibilitatea și imbracamintea de protecție cu vizibilitate pentru utilizarea neprofesionala.

             Inainte de introducerea pe piața a echipamentului individual de protecție trebuie sa demostreze ,ca respecta cerințele a evaluarii conformitații ,ca acesta respecta cerințele de sanatate și siguranța ,specificate in Directiva 89/686/CEE.

             Un standard armonizat cu directiva menționata mai sus este un document stndard caare specifica cerințele esențiale pe care ar trebui sa le indeplineasca echipamentul individual de protecție pentru a demonstra conformitatea acestuia cu Directiva.

            Angajatorul trebuie sa ia toate masurile prevazute de lege cu privire la protecția individuala a angajaților,(imbracaminte și pantofi de lucru).

Comenzi echipamente de protecţia muncii Curtea de Argeș | DiodaElectroutil.ro