Utilaje pentru grădină și accesorii

Sunt 161 produse.

Se afișează 1-12 din 161 produs(e)

Toate utilajele multifuncționale din familia RURIS ML 9, dispun din dotarea de serie de diferențial în cutia de viteze, lucru care duce la o manevrabilitate ușoară în timpul funcționării, astfel direcția motocoasei multifuncționale fiind controlată cu multă precizie și ușurință.
Din această familie, utilizatorii RURIS pot alege multifuncționala perfectă cu puteri cuprinse între 9 CP și 13 CP.
Pe lângă gama largă de accesorii, cum ar fi freza săpătoare, lama mobilă de cosit, mătura rotativă, freza de zăpadă, plugul, remorca și cultivatorul, multifuncționala ML atinge scopul fiecărui gospodar care practică o agricultură eficientă și modernă.

Motocoasa multifuncțională ML 904

Motocoasa multifuncțională ML 904, are cutie de viteze cu pinioane în baie de ulei, așezate într-o cutie de viteze din fontă nodulară pentru o protecție sigură la șoc și vibrații.

Motosapa profesională RURIS este utilajul perfect, ales de către toți gospodarii care doresc rezultate bune în agricultura modernă. Principiile revoluționare, întâlnite la aceste utilaje conduc la beneficii incontestabile pentru utilizatori, în ceea ce privește costurile și confortul utilizatorului. În zonele cu pantă sau în spațiile unde nu pot fi făcute întoarceri la 180 de grade, mersul înapoi sau întoarcerea poate fi făcută cu ajutorul cutiei de viteze. Cutia de viteze în două trepte, cu pinioane în baie de ulei și poziționare verticală este patentată de către RURIS și disponibilă începând cu anul 2012. Cutia de viteze verticală face unică motosapa RURIS în domeniul tehnic de specialitate. Puterea motorului rămâne constantă, iar cuplul sistemului de antrenare la cuțitele tăietoare crește cu 45%. Motoarele folosite pentru noua cutie de viteze cu două trepte sunt motoare standard, cu puteri cuprinse între 5,5 CP și 6,5 CP.

Comenzi grădină Curtea de Argeș | DiodaElectroutil.ro