Oglinzi baie

Sunt 4 produse.

Se afișează 1-4 din 4 produs(e)

oglinda cu dulapior prezinta o serie de functionalitati create special pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, prin realizarea unui climat placut. Acesta  este prevazut cu elemente functionale ce realizeaza un tot unitar: sistem de iluminare dublu in partea de sus, un dulapior cu usa in partea dreapta si polita in partea de jos, astfel incat sa organizati si sa gasiti usor si rapid produsele de igiena personala de care aveti nevoie.

Dimensiunile produsului sunt intre 45 cm latime, 70.5 cm inaltime si 14.5 cm adancime, acesta fiind ideal si functional pentru completarea oricarui spatiu sanitar. Dulapiorul cu oglinda este realizat din PAL melaminat alb, o culoare ce permite integrarea facila in orice decor si stil din baia dumneavoastra, iar cele doua surse de iluminat completeaza luminozitatea spatiului. Sursele se alimenteaza la o tensiune de 220V.

Polita fixa de care dispune permite asezarea obiectelor personale cel mai des utilizate, astfel incat sa le vizualizati rapid si sa le aveti mereu la indemana. Dulapiorul  pozitionat in partea dreapta are 3 rafturi interioare, despartite de doua polite si acoperite de o usa cu maner si sistem de deschidere cu balamale. Aceste rafturi permit organizarea eficienta a produselor personale de dimensiuni variate, fiind extrem de utile in orice spatiu sanitar.

Dimensiunile sunt ideale pentru orice baie, intrucat creeaza impresia unor dimensiuni generoase prin reflectarea luminii. Oglinda dispune de un sistem de prindere cu carlig si diblu, potrivindu - se deasupra oricarui mobilier de baie sau lavoar.

Comenzi oglinzi baie Curtea de Argeș | DiodaElectroutil.ro